TPS:n Kalle Kaskisen asema on kohtuullisen turvallinen jopa Liiga-seuran kriisin keskellä, arvioivat vedonlyöjät ja eri kansainväliset yhtiöt.

Esimerkiksi NordicBet nostaa ”ykkössuosikiksi” seuraavien potkujen antajaksi hieman yllättäen SaiPan. Liiga-seura majailee sarjassa seitsemäntenä ennen perjantain kierrosta, silti Tero Lehterän potkut saavat vain kertoimen 2,25.

Karri Kivi lähti ensimmäisenä Ilveksestä, ja monet ovat odotelleet vaihdoksia myös Turkuun. Urheilutoimenjohtaja Antero Nittymäki teki omat johtopäätöksensä ja irtisanoutui, ja NordicBet pitääkin todennäköisimpänä, että seuraavaksi päävalmentajaa vaihtaa TPS:n sijaan SaiPa, vedonlyöntiyhtiö kertoo tiedotteessaan.

TPS:n potkut ovat vedonlyöntiyhtiön mukaan silti toiseksi todennäköisemmät. Kaskisen potkujen kerroin on 2,5. Kolmanneksi listalla nousee hieman yllättäen Vaasan Sport. Syksyllä pitkän jatkosopimuksen tehneen Ari-Pekka Pajuluoman kerroin on vaikean syksyn jälkeen enää 5,0.

Listan toisesta päästä löytyvät Liigassa pirteästi pelanneet jätit. Vedonlyöjät eivät usko esimerkiksi Kärppien ja Tapparan potkuihin – molempien seurojen kerroin valmentajanvaihtoon on iso 50,00.

Lähde: Betsson Groupin tiedote