Winnipeg hankki kokeneen puolustajan – tietääkö tämä lähtöä Ville Heinolalle?

© Kuva: Getty Images
Tiistaina Valko-Venäjällä kolmas finaali - Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Winnipeg Jetsi ilmoitti keskiviikkoiltana hankkineensa kokeneen puolustaja Luca Sbisan siirtolistalta.

Anaheim Ducksin tiistaina siirtolistalle asettama 29-vuotias Sbisa on pelannut urallaan 504 NHL:n runkosarjaottelua. Puolustaja aloitti kautensa New York Islandersissa pelaten joukkueessa yhdeksän ottelua.

Uutinen saattaa tietää ongelmia alkukaudesta kahdeksan ottelua Jetsin takalinjoilla luutineelle Ville Heinolalle. Sbisan hankinta saattaa nimittäin tarkoittaa tehot 1+4 alkukaudella nakutelleelle 18-vuotiaalle suomalaispuolustajalle paluuta Liigaan, mikäli Jets päättää säästää nuorukaisen tulokassopimuksen ensimmäisen vuoden tulevaan kauteen.

Heinolan tulokassopimuksen ensimmäinen kausi astuu voimaan siinä tapauskessa, että viime kesän 1. kierroksen varaus pelaisi Jetsin paidassa vähintään 10 runkosarjaottelua.

Tiistaina Valko-Venäjällä kolmas finaali - Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!