Uutispommi: Valioliigasta tuttu maalivahtilegenda vaihtaa lajia – debytoi pian jääkiekkoilijana

© Kuva: Getty Images
Miro Heiskanen ja Patrik Laine vastakkain! Hyödynnä vihje ja lunasta talletusbonus!

Englannin neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla kiekkoileva Guildford Phoenix on yllättänyt monet hankkimalla maalilleen jalkapallolegendan.

Englantilaisseura tiedottaa, että joukkueen vahvuuteen on liittynyt Petr Cech, joka lopetti viime kaudella uransa jalkapalloilijana. Tshekkimaalivahti pelasi urallaan yli 400 valioliigaottelua. Viime kaudella hän edusti Arsenalia.

Entinen huippumaalivahti on tunnettu myös kovana jääkiekkofanina, mutta lajinvaihto tuli siltikin yllätyksenä. Cech nähdään ensimmäistä kertaa tositoimissa sunnuntaina, jolloin selviää, onko hänellä lahjoja tässäkin lajissa.

Miro Heiskanen ja Patrik Laine vastakkain! Hyödynnä vihje ja lunasta talletusbonus!