Liiga
TPS – Jukurit
Keskiviikko 30.10. klo 18:30

Tiistai toi silavaa leivän päälle kahdella kiekko-osumalla. Keskiviikon liigapeleistä vedonlyöntinoston otan häntäpään kamppailusta TPS – Jukurit. Kummankaan joukkueen viime viikot eivät ole jättäneet paljoa lapsille kertomista ja tässä olisi tilaisuus jättää edes hieman makeampaa suutuntumaa repaleisesta lokakuusta. Molemmilla porukoilla on kosolti parannettavaa ja korjattavaa. Kumpi onnistuu siinä paremmin?

TPS on jo lunastanut paikkansa Liigan kestovitsinä. Kabinettisotkujen lisäksi valtaosa pelaajista tuntuu olevan ”vain töissä”, eikä todellista nälkää tunnu olevan. Valmentaja Kalle Kaskinen ei ole onnistunut järjestelemään joukkueen 5 vs. 5 -peliä millään tavalla järkevästi ja pahimmillaan apina tuntuu olevan selässä kotiotteluissa, jossa tyhjien lehterien kaiku jäädyttää TPS-pakan lopullisesti – kotona ei ole saatu aikaiseksi sitten yhtään mitään.

Jukurit on tällä hetkellä pelillisessä suvantovaiheessa hyvän alun jälkeen. Erityisesti puolustuspelaaminen tuottaa harmaita hiuksia Pekka Kangasalustalle. Tappiollisessa KooKoo -ottelussa isännät pääsivät jatkuvasti tekopaikoille ja Sami Rajaniemen vieteri lakkasi venymästä kolmannessa erässä, jolloin kouvolalaiset tekivät tarvittavat maalit voittoon. Tällä hetkellä Jukureilla olisi tarve yhdelle oikein hyväkätiselle kärkiketjun sentterille.

Lyö vetoa ottelusta:

Vedonlyönnillisesti tässä mennään tunnepuoli pinnassa. TPS:n tuska kotona on niin hirveää katseltavaa, että pelaan turkulaisia vastaan. Ei Jukuritkaan mikään maistuva joukkue ole, mutta kerroin kattaa jollakin tavalla riskin kaikki seikat huomioon ottaen. Vetosuositus on Jukurit voittaa ottelun (sis. jatkoajan ja rangaistuslaukaukset) kertoimella 2,20.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO