Toimittaja: NHL:n ”suomalaisjoukkue” kiinnostunut Jesse Puljujärvestä – ”Jossain vaiheessa tarvetta yhdelle hyökkääjälle kolmeen kärkiketjuun”

© Kuva: Juha Tamminen

Toimittaja Pierre LeBrun heitti Twitter-tilillään perjantaiyönä ilmaan väitteen, jonka mukaan Carolina Hurricanes olisi kiinnostunut Kärppien kultakypärä Jesse Puljujärvestä. Pelaajan nykyisessä pahvissa on NHL-siirron mahdollistava pykälä 1. joulukuuta asti.

Toimittaja kertoi, että Puljujärvi tarvitsisi maiseman vaihtoa. Suomalainen on LeBrunin mukaan pelaaja, jonka hintaa Carolina on hänen lähteidensä mukaan kysellyt.

– Vaikka Hurricanes on avannut kautensa hyvin, on siellä oletuksen mukaan jossain vaiheessa tarvetta yhdelle hyökkääjälle kolmeen kärkiketjuun.

Puljujärven NHL-oikeudet ovat edelleen hänen ex-seura Edmonton Oilersilla. Tällä hetkellä Kärpissä piste per peli -tahdilla – 12 ottelua tehoin 6+6=12 – liekehtivä suomalainen iski öljypaidoissa 139 runkosarjan pelissä tehot 17+20=37. Pudotuspelejä ei kertynyt lainkaan.

Carolina on jo valmiiksi melkoinen suomalaisjoukkue. Sen hyökkäystä tähdittävät Sebastian Aho, Teuvo Teräväinen ja Erik Haula.