Toimittaja Pierre LeBrun heitti Twitter-tilillään perjantaiyönä ilmaan väitteen, jonka mukaan Carolina Hurricanes olisi kiinnostunut Kärppien kultakypärä Jesse Puljujärvestä. Pelaajan nykyisessä pahvissa on NHL-siirron mahdollistava pykälä 1. joulukuuta asti.

Toimittaja kertoi, että Puljujärvi tarvitsisi maiseman vaihtoa. Suomalainen on LeBrunin mukaan pelaaja, jonka hintaa Carolina on hänen lähteidensä mukaan kysellyt.

– Vaikka Hurricanes on avannut kautensa hyvin, on siellä oletuksen mukaan jossain vaiheessa tarvetta yhdelle hyökkääjälle kolmeen kärkiketjuun.

Pierre LeBrun

@PierreVLeBrun
As I reported tonight on Insider Trading, Hurricanes have done some tire kicking on a few forwards including Ho-Sang and Puljujarvi... not sure it will go anywhere but we’ll see

TSN Hockey

@TSNHockey
INSIDER TRADING: #TSNHockey Insiders discuss...

🏒 Latest on Zykov’s suspension & #VGK
🏒 Canes seeking Top 9 forward...Ho-Sang or Puljujarvi?
🏒 Quick’s status in L.A.
🏒 Ristolainen, Krueger & #Sabres

WATCH 🌍: fw.to/Ovc4yyP

Puljujärven NHL-oikeudet ovat edelleen hänen ex-seura Edmonton Oilersilla. Tällä hetkellä Kärpissä piste per peli -tahdilla – 12 ottelua tehoin 6+6=12 – liekehtivä suomalainen iski öljypaidoissa 139 runkosarjan pelissä tehot 17+20=37. Pudotuspelejä ei kertynyt lainkaan.

Carolina on jo valmiiksi melkoinen suomalaisjoukkue. Sen hyökkäystä tähdittävät Sebastian Aho, Teuvo Teräväinen ja Erik Haula.