Toimittaja: NHL:n ”suomalaisjoukkue” kiinnostunut Jesse Puljujärvestä – ”Jossain vaiheessa tarvetta yhdelle hyökkääjälle kolmeen kärkiketjuun”

© Kuva: Juha Tamminen
Miro Heiskanen ja Patrik Laine vastakkain! Hyödynnä vihje ja lunasta talletusbonus!

Toimittaja Pierre LeBrun heitti Twitter-tilillään perjantaiyönä ilmaan väitteen, jonka mukaan Carolina Hurricanes olisi kiinnostunut Kärppien kultakypärä Jesse Puljujärvestä. Pelaajan nykyisessä pahvissa on NHL-siirron mahdollistava pykälä 1. joulukuuta asti.

Toimittaja kertoi, että Puljujärvi tarvitsisi maiseman vaihtoa. Suomalainen on LeBrunin mukaan pelaaja, jonka hintaa Carolina on hänen lähteidensä mukaan kysellyt.

– Vaikka Hurricanes on avannut kautensa hyvin, on siellä oletuksen mukaan jossain vaiheessa tarvetta yhdelle hyökkääjälle kolmeen kärkiketjuun.

Puljujärven NHL-oikeudet ovat edelleen hänen ex-seura Edmonton Oilersilla. Tällä hetkellä Kärpissä piste per peli -tahdilla – 12 ottelua tehoin 6+6=12 – liekehtivä suomalainen iski öljypaidoissa 139 runkosarjan pelissä tehot 17+20=37. Pudotuspelejä ei kertynyt lainkaan.

Carolina on jo valmiiksi melkoinen suomalaisjoukkue. Sen hyökkäystä tähdittävät Sebastian Aho, Teuvo Teräväinen ja Erik Haula.

Miro Heiskanen ja Patrik Laine vastakkain! Hyödynnä vihje ja lunasta talletusbonus!