Supertähtien lähdöt avaamassa saumat – Liigassa ihastuttanut hyökkääjä saamassa isoa vastuuta Jarmo Kekäläisen johtamassa Blue Jacketsissa?

© Kuva: Getty Images

Parin supertähden lähteminen Columbus Blue Jacketsista on KalPassa toissa ja viime kaudella ihastuttaneen ranskalaishyökkääjä Alexandre Texierin etu taisteltaessa kärkiketjun pelipaikoista, kirjoittaa NHL:n virallinen sivusto.

Se näkee, että Liigan runkosarjan 108 ottelussa tehot 27+36=63 ja kuudessa pudotuspeliottelussa pisteet 1+1=2 iskenyt ranskalainen voi nauttia vastuusta isosti jopa ykkösylivoimassa asti Artemi Panarinin ja Matt Duchenen lähdettyä GM Jarmo Kekäläisen käsistä.

Texier hyökännee Blue Jacketsissa samassa ketjussa Pierre-Luc Duboisin ja Cam Atkinsonin kanssa. Hän sai treenikauden viimeisessä ottelussa New Jersey Devilsiä vastaan vastuuta vajaat 15 minuuttia. Texier pelasi sekä yli- että alivoimaa.

Hyökkääjä saalisti treenikaudella yhteensä pari syöttöpinnaa. Ranskalainen antoi näyttöjä jo viime kevään pudotuspeleissä iskettyään kahdeksassa pelissä tehot 2+1=3.