© Kuva: Juha Tamminen

SaiPa – JYP: Arvaamaton SaiPa vs. nousuvireinen JYP

Liiga
SaiPa – JYP
Keskiviikko 16.10. klo 18:30

Keskiviikon toinen liiganosto on Lappeenrannan Kisapuistossa pelattava SaiPan ja JYPin välinen taisto. SaiPa on ollut viime aikoina näissä vihjeissäkin tapetilla ja lähinnä siksi, että joukkue on ollut maistuvahko vastapelikohde. JYP on puolestaan kiillottanut kilpeään siinä määrin, että mahtuu jo Liigan kärkikuusikkoon. Miten joukkue sitten viihtyy Lappeenrannan illassa?

SaiPa onnistui hakemaan Ässiltä 0-3 pisteet. Ottelussa kävi ilmi, että patapaidat joutuvat tekemään aivan suunnattoman työn jokaisen maalin eteen ja lauantaina niitä ei saatu yhtään. SaiPa pelasi Lukko-pelin lopun ja Ässä-pelin vahvasti, mutta edelleenkin odotan Tero Lehterän joukkueelta selkeämpää peli-ilmettä. Lisäksi puolustuksen kiekollinen osaaminen on liian harvoilla hartioilla. Dante Salituron try-out ei antanut aihetta jatkoon ja mies jatkaa muualla.

JYP on parantanut peliään huomattavasti kauden edetessä. Perjantaina se hyydytti Pelicansin hyökkäykset eleettömästi, eikä Eetu Laurikainen joutunut venymään ihmetekoihin. Julius Honka parantanee saadessaan otteluja alle ja miehestä tulee olemaan iloa JYPin alakerrassa. Jos jossain JYPin pitää parantaa, niin se on alivoimapeli. Tämä osa-alue ei toiminut Pelicansiakaan vastaan kunnolla. Joka tapauksessa JYPin kaudesta on tulossa hyvä.

Lyö vetoa ottelusta:

SaiPa on tällä hetkellä hyvin arvaamaton ja ottelu voi lähteä vähän mihin suuntaan vain. Näillä linjoilla olisin taipuvainen tekemään pikkuyrityksen runsasmaalisuudesta. SaiPan alakerta on hieman hasardiherkkä ja JYPin otteluissa on nähty keskimäärin runsaasti maaleja. Vetosuositus on Ottelussa yli 5.5 maalia kertoimella 2,09.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.