Nollan euron palkalla TUTOssa pelannut kohuhyökkääjä Jonne Virtanen suuntaa muualle – seurassa ristiriitaiset mietteet: ”Ammattipelaaja parhaassa iässä”

© Kuva: Juha Tamminen

Kuten sivustomme aiemmin tänään kirjoitti, jatkuu TUTOssa kautensa aloitaneen kohupelaaja Jonne Virtasen ura muualla. TPS:stä syksyllä kenkää saanut pelaaja on saanut työtarjouksen, jonka takia hän siirtyy toisaalle välittömästi. Pelaajan tie vie tiettävästi ulkomaille.

Virtanen pelasi TUTOssa seitsemän Mestis-peliä tehoin 3+3=6. Joukkueen kotisivujen tiedotteessa muistutettiin, että Virtanen luuti turkulaisseurassa talkoohengessä nollan euron palkalla.

Urheilutoimenjohtaja Elmo Aittola oli Virtasen lähdön myötä ristiriitaisissa tunnelmissa.

– Ensinnäkin iso kiitos Jonnelle siitä panoksesta, jonka hän antoi seurallemme. Olisimme mielellään nauttineet hänen palveluksistaan pidempään, mutta kyllä me tiesimme sopimusta tehdessä, että tämä on edessä ennemmin tai myöhemmin.

– Jonne on ammattipelaaja parhaassa iässä, joten oli päivänselvää, että se päivä koittaa vielä, kun joku tulee ja tarjoaa hänelle ammatinharjoittamisesta kuuluvan korvauksen, jonka voi markkina-arvolla määrittää. Haluamme toivottaa Jonnelle koko seuran toimesta onnea uuteen seuraan ja sen tuomiin haasteisiin, meidän suuntaan hänellä on ovi auki aina.

TUTO miehittää Mestiksessä uuteen viikkoon lähdettäessä kuudetta sijaa.