Maalitykille ei käyttöä NHL:ssä? Farmiliigassa hurjat tehot takonut hyökkääjä asetettiin siirtolistalle

© Kuva: Getty Images

Pisteilotulitus farmiliiga AHL:ssä ei totisesti takaa paikkaa auringosta noustessa porrasta ylemmäs NHL:n kirkkaisiin valoihin.

Tämän sai kokea karulla tavalla kesällä yksisuuntaisen ja 700 000 dollarin arvoisen sopimuksen Nashville Predatorsin kanssa solminut Daniel Carr. 27-vuotias laitahyökkääjä iski viime kaudella Vegas Golden Knightsin farmiseura Chicago Wolvesin paidassa pelaamissaan 52 ottelussa hurjat 71 (30+41) tehopinnaa, minkä jälkeen miehen uskottiin nappaavan paikan NHL:stä alkaneella kaudella.

Nyt unelmalle on kuitenkin tullut takapakkia Predatorsin heivattua kanukkihyökkääjän siirtolistalle vain kahden ottelun näyttöpaikan jälkeen. Millä tahansa NHL-seuralla on nyt mahdollisuus napata varaamaton Carr riveihinsä ilmaiseksi.

Entinen yliopistotähti on toistaiseksi pelannut 102 NHL-ottelua. Ennen Nashvilleä ja Vegasia pienikokoinen hyökkääjä epäonnistui läpimurrossaan NHL-tasolle myös Montreal Canadiensin paidassa.