© Kuva: Juha Tamminen

Lukko – SaiPa: Lähtökohtana kotivoitto

Liiga
Lukko – SaiPa
Torstai 10.10. klo 18:30

Torstaina jatketaan kahden Liiga-pelin merkeissä ja nosto otetaan Raumalla pelattavasta Lukko – SaiPasta. Jos sarjataulukkoa katselee, pelin pitäisi olla selvää pässinlihaa: Lukko on suorittanut pisteiden valossa reippaasti paremmin ja sen pistepussissa on täytetty yli kaksin verroin SaiPaan verrattuna. Liigan matematiikka ei ole kuitenkaan aina niin yksinkertaista, joten katsotaanpa lähtökohtia hieman tarkemmin.

Lukko liitää viiden ottelun voittoputkessa ja joukkueen yleisilme on suorastaan loistava. Pekka Virta on saanut tässä vaiheessa kautta sapluunan kuntoon ja tällä hetkellä Lukkoa vastaan on todella hankalaa tehdä maaleja. Myös erikoistilannepelaaminen on hyvällä tasolla ja maaleja joukkue nakuttelee paikoistaan hyvällä tahdilla. Asiat tuntuvat tällä hetkellä luistavan.

SaiPasta ei voi valitettavasti sanoa ihan samaa. Tero Lehterä on ollut jo pitempään joukkueen peräsimessä, enkä vieläkään oikein saa kiinni SaiPan pelitavasta. Ainakaan yhdenmukainen se ei ole. Tällä hetkellä puolustuspelaaminen sekä kiekottomana että kiekollisena on iso ongelma. Huolellisuudessa ja tehokkuudessakin olisi sanottavaa. SaiPa hankki vielä Tuomas Kiiskisen ja Dante Salituron vahvistamaan joukkuetta, mutta jälkimmäisen hyödyllisyys joutuu vielä puntariin.

Lyö vetoa ottelusta:

Liiga on yllätysherkkä sarja, sillä runkosarja on pitkä ja notkahduksia tapahtuu. Silti ainoa vedonlyönnillinen tulokulmani tähän peliin on Lukon tasoituksellinen voitto – eli vähintään kahden maalin voittoa ajan takaa. Vetosuositus on Tasoitusveto -1.5 Lukko kertoimella 1,96.

.

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.