Liigan ex-tähtihyökkääjä vaihtaa maisemaa – ura jatkuu SHL:ssä

© Kuva: Juha Tamminen

Porin Ässien riveissä viime kaudella 41 ottelussa tehot 17+13=30 takonut hyökkääjä Jarno Kärki vaihtaa joukkuetta jo toistamiseen tällä kaudella.

Kauden alun Ruotsin SHL-seura Färjestadin riveissä keikkasopimuksella kiekkoillut porilainen ei saanut seuralta loppukauden kattavaa sopimusta. Sen sijaan mies sai uuden pätkäsopimuksen niin ikään Ruotsin pääsarjassa pelaavasta Linköpingistä, joka kärsii tällä hetkellä pahasta loukkaantumissumasta.

– Päätimme kiinnittää Jarnon loukkaantumistilanteemme vuoksi. Hänellä on pelituntumaa, joten hän on samantien valmis hyppäämään tositoimiin, Linköpingin GM Niklas Persson perusteli 25-vuotiaan porilaishyökkääjän palkkaamista seuran kotisivuilla.

Kärki lukeutui neljän kauden ajan Porin Ässien runkomiehiin ennen lähtöään Sveitsin pääsarjaseura EHC Biel-Bienneen kesken viime kauden. Hyökkääjä on pelannut Liiga-urallaan kaikkiaan 258 ottelua tehoin 73+69=142.