Jonne Virtasella tahmea alku uudessa joukkueessa

© Kuva: Juha Tamminen
Stanley Cupissa voitot tasan! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Tanskaan ja Herning Blue Foxiin siirtyneen Jonne Virtasen uran alku uuden joukkueen leivissä on ollut haastava. Aiemmin syksyllä Mestis-joukkue TUTOa ja Liigassa pelaavaa TPS:ää edustanut isokokoinen hyökkääjä on pelannut kaksi ottelua pisteittä.

Tiistaina uran debyytissä Virtanen pelasi Herningin kolmosketjun keskellä, laidoillaan Cameron Brace ja Kristoffer Astorp. Rödovre Mighty Bulls voitti 3-0 ottelun, jossa Virtanen laukoi maalia kohti kerran.

Perjantaina Herningin oli vuoro ottaa käkättimeen Herlev Eaglesiltä luvuin 6-5 ottelussa, jossa suomalaisen ketjukaverit olivat jälleen Brace ja Astorp. Nytkin suomalaishyökkääjä tulitti maalia päin kerran.

– Tuntuu, että pelasimme hyvin jälleen, kuten viime kerrallakin. Emme saaneet tulosta aikaan, Virtanen sanoi joukkueen Youtube-kanavan haastattelussa.

Herning keikkuu Tanskan pääsarja Metal Ligaenissa viimeistä edellisenä. Se on kerännyt kauden 13 ottelustaan 12 pinnaa.

Stanley Cupissa voitot tasan! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!