Tanskaan ja Herning Blue Foxiin siirtyneen Jonne Virtasen uran alku uuden joukkueen leivissä on ollut haastava. Aiemmin syksyllä Mestis-joukkue TUTOa ja Liigassa pelaavaa TPS:ää edustanut isokokoinen hyökkääjä on pelannut kaksi ottelua pisteittä.

Tiistaina uran debyytissä Virtanen pelasi Herningin kolmosketjun keskellä, laidoillaan Cameron Brace ja Kristoffer Astorp. Rödovre Mighty Bulls voitti 3-0 ottelun, jossa Virtanen laukoi maalia kohti kerran.

Perjantaina Herningin oli vuoro ottaa käkättimeen Herlev Eaglesiltä luvuin 6-5 ottelussa, jossa suomalaisen ketjukaverit olivat jälleen Brace ja Astorp. Nytkin suomalaishyökkääjä tulitti maalia päin kerran.

– Tuntuu, että pelasimme hyvin jälleen, kuten viime kerrallakin. Emme saaneet tulosta aikaan, Virtanen sanoi joukkueen Youtube-kanavan haastattelussa.

Herning keikkuu Tanskan pääsarja Metal Ligaenissa viimeistä edellisenä. Se on kerännyt kauden 13 ottelustaan 12 pinnaa.