Tanskalainen Herning Blue Fox tiedotti nettisivuillaan, että Jonne Virtanen on joukkueen tuore hankinta. Kohuhyökkääjä sai aiemmin syksyllä monoa TPS:stä, jonka jälkeen järkälemäinen soturi viiletti parissa pelissä TUTOn paidassa.

Virtasen uusi työnantaja ihastui hyökkääjään elokuussa, kun hänen silloinen joukkueensa TPS ja Blue Fox kohtasivat harjoitusottelussa. Urheilupäällikkö Martin Struzinski kertoi, että nähdessään Virtasen, hän ei yksinkertaisesti pystynyt olla käyttämättä mahdollisuutta napata pelaajaa joukkueeseen.

– Joukkueemme ei ole ollut täysin ihanteellinen missään vaiheessa tällä kaudella. Se on syy siihen, miksi haimme joukkueeseen enemmän leveyttä ja kärkeä. Ja tietysti lisäämme täten myös sisäistä kilpailua.

Struzinski kuvaili Virtasta fyysisesti vahvaksi sentteriksi, joka osaa voittaa kaksinkamppailuja ja aloituksia.

– Hän epäilemättä täydentää ja vahvistaa nykyistä ryhmäämme huipputaidoillaan. Siksi odotammekin erittäin innokkaasti, että saamme Jonnen tänne mahdollisimman pian.

Liigassa yhteensä yli 600 ottelua pelannut kivitalon kokoinen hyökkääjä suuntaa nyt ensimmäistä kertaa urallaan ulkomaille. Hänen uusi työnantajansa on Tanskan pääsarja Metal Ligaenissa viimeistä edellisenä, eli kahdeksantena.