Jokereissa tutuksi tullut suomalaispelaaja on ihastuttanut uudessa joukkueessaan – sai jatkosopimuksen: ”Uskomattoman hieno kaveri”

Ruotsin pääsarja SHL:ssä pelaava Örebro tiedotti nettisivuillaan, että joukkueeseen viime kaudeksi tullut suomalaispakki Rasmus Rissanen (arkistokuva) jatkaa lauman palkkalistoilla nykyisen sopimuksen jälkeen kaksi seuraavaa kautta. Pahvi pitää puolustajan joukkueessa siis kauteen 2021-22 asti.

– On erittäin hienoa, että Rasmus pysyy matkassamme. Hän on uskomattoman hieno kaveri jäällä sekä sen ulkopuolella. Rasmus on kehittynyt huomattavasti, Örebron GM Niklas Johansson hehkutti.

Rissanen teki viime kaudella yhteensä 50 ottelussa tehot 0+3=3, mutta nyt kahdeksassa pelissä pisteitä on kertynyt jo mallia 1+3=4.

Suomalaiset muistanevat pelaajan parhaiten Jokereista kausilta 2016-18. Puolustaja pelasi KHL:ssä 75 runkosarjan peliä pistein 2+5=7, kymmenen pudotuspeliottelua eivät tuoneet tehoja. Rissanen on alle 18-vuotiaiden MM-pronssimitalisti vuodelta 2009.

Örebro keikkuu Ruotsin pääsarjassa sijalla seitsemän.