Viime kaudella HIFK:ssa käväisseellä kanadalaishyökkääjä Lucas Lessiolla on jälleen edessään uuden joukkueen etsintä.

26-vuotias Lessio haki try out-sopimuksella pelipaikkaa AHL:n Charlotte Checkersista, mutta seura kertoo nettisivullaan vapauttaneensa laiturin testidiilistään.

Lession viime sesonki oli erittäin rikkonainen. Hän pelasi HIFK:ssa ainoastaan 16 ottelua, joissa summasi kelvolliset 11 (6+5) tehopinnaa. Marraskuussa laituri siirtyi Tshekin pääsarjajoukkue Mountfield HK:n riveihin, mutta loukkaantui jo kuuden ottelun jälkeen. Lopulta kamppailuja kertyi seurassa vain 15 vaatimattomin tehoin 3+3=6.

Viimeiset kolme sesonkia kanukki on elänyt melkoista kiertolaiselämää, sillä hän on tuona aikana pelannut peräti kuudessa eri seurassa. HIFK:n ja Mountfieldin lisäksi hän on edustanut KHL:ssä Medvescak Zagrebia, Dinamo Riikaa ja Kunlun Red Staria, sekä SHL:ssä Örebro HK:ta.

Phoenix Coyotesin (nyk. Arizona Coyotes) kakkoskierroksen varaus kesältä 2011 on pelannut urallaan myös 41 NHL-ottelua.