Hieno ele! Jättisopimuksen solminut NHL-tähti palkitsi pelinumeronsa tälle luovuttaneen rivimiehen

© Kuva: Getty Images
Liigassa tapahtuu perjantaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Kahdesti NHL:n parhaaksi maalivahdiksi valittu Sergei Bobrovski vaihtoi kesällä seuraa miehen allekirjoitettua seitsemän vuoden ja 70 miljoonan dollarin arvoisen jättisopimuksen Florida Panthersin kanssa.

Ensitöikseen uudessa seurassaan megatähti ”varasti” itselleen Panthersin rivimiehiin lukeutuvalle Frank Vatranolle aiemmin kuuluneen pelinumeron 72, jota Bobrovski itse kantoi aiemmin Columbus Blue Jacketsissä.

Vastineeksi venäläistähti lupasi jo kesällä Vatranolle tuliterän Rolex-rannekellon sekä vuoden ilmaiset ateriat. Maalivahti on nyt alkanut lunastaa lupaustaan, mistä todisteena Vatranon Instagramiin lisäämä kuva, jossa kaverukset poseeraavat samassa kuvassa yhdessä viinipullon, McDonald’sin eväiden – sekä tuliterän Rolexin kanssa.

– Olet hieno mies. Kiitos Double quarter pounderista, viinistä ja… Rollysta, Vatrano kirjoitti kuvatekstiinsä.

Katso kuva alta:

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

You are the absolute man! Thanks for the double quarter pounder, wine, and……. the rollly #72

Henkilön Frank Vatrano (@frank_vatrano) jakama julkaisu

LUE MYÖS: Loukkaantuneella Mikko Rantasella edessään pitkä huili? Coloradon sisäpiiritoimittajalta lyhyt päivitys tilanteeseen

Liigassa tapahtuu perjantaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!