Mestis
Hermes – KeuPa
Keskiviikko 09.10. klo 18:30

Mestistä on pelattu muutama kierros ja jonkunlainen käsitys joukkueista alkaa muodostumaan. Otetaan keskiviikon peleistä yksi nosto: kovasti viime kaudesta muuttuneet Hermes ja KeuPa ottavat toisistaan mittaa Kokkolassa. Kokkolassa ei ole vielä unohdettu viime kautta, jolloin runkosarjan voittaja taipui play-offien avauskierroksella KeuPalle voitoin 2-4. Eli pientä revanssihenkeä on varmasti ilmassa.

Hermes oli siis viime kaudella runkosarjassa lähes pitelemätön ja Janne Tuunasen joukkueelle oli varmaankin todellinen järkytys, kun aina finaaleihin asti jyrännyt KeuPa teki puolivälierissä kovan tempun. Kauden jälkeen Hermeksen leiriä kupattiin aika huolella, sillä joukkueesta lähtivät molemmat pelaavat maalivahdit ja melkoinen tukku pistemiehiä parhaasta päästä. Niinpä avausvoittoa saatiin odottaakin aina neljänteen peliin, jossa ketsuppipullo aukesi ja sarjanousija Hokki kaatui pelitapahtumiin nähden turhankin reippaasti 10-1.

Myös KeuPassa tuli muutoksia: Niko Eronen otti valmennusvastuun. Pelaajistossa on myös isoja vaihdoksia, mutta parhaat pistemiehet Jesse Pelamo ja Janne Kumpulainen sekä tärkeä alakerran luuta Sakari Turtiainen jatkoivat Keuruulla. Joukkue on ollut heti aluksi hyvällä jalalla, sillä se pakotti sarjan ennakkosuosikin Ketterän vieraissa jatkoajalle ja otti KooVeestä sekä Hermeksestä voitot. Kaikesta päätellen hyvä perustyö kantaa tälläkin kaudella hedelmää Keuruulla, enkä pidä joukkuetta ainakaan Hermestä huonompana.

Lyö vetoa ottelusta:

Hermeksen viime kierroksen rökälevoitto näkyy hieman liikaa kertoimissa – omissa arvioissani tämä ottelu on hyvin lähelle tasabuukkia. Veto lähtee siis vieraille: vetosuositus on KeuPa voittaa ottelun (sis. jatkoaika + rangaistuslaukaukset) kertoimella 2,20.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO