Mestis
Hermes – IPK
Keskiviikko 30.10. klo 18:30

Silloin tällöin on hyvä ottaa katse myös Suomi-kiekon pinnan alle: Mestis on edelleen hyvä kiekkosarja, jossa pelataan yleisöön meneviä otteluita. Sarja on mielestäni ehdottomasti aliarvostettua viihdettä. Suosittelen käymistä Mestis-otteluissa, jos pelejä kotinurkilla pelataan.

Hermes lähti kauteen haastavista lähtökohdista, kun viime kauden jälkeen joukkueesta poistui paljon tehopisteitä ja maalivahtitaitoa. Kokkolassa on kyllä onnistuttu kokoamaan rivit aivan mallikkaasti – tällä hetkellä sarjasijoitus on seitsemäs ja tuloksellisesti viime ottelut ovat olleet hyviä. Janne Tuunasen suojatit eivät koko aikaa ole vakuuttaneet edes voitto-otteluissa, mutta tulosurheilustahan tässä puhutaan.

IPK:lla oli välillä vaikea vaihe, mutta viimeisestä kolmesta ottelusta Niko Härkösen joukkue on kairannut voitot. Viimeksi kriisijoukkue Kiekko-Vantaa oli Iisalmessa vastaantulija ja pohjois-savolaiset tykittivät taululle tennislukemat 6-0. Hermes on ollut viime ajat IPK:lle vaikea vastus ja tälläkin kaudella Hermes on hakenut Iisalmesta täydet pisteet. Tämänhetkisen vireen valossa putki voisi katketa vaikka jo keskiviikkona.

Lyö vetoa ottelusta:

Syksyinen retki Kokkolaan ei ole kevyt, mutta uskon Iisalmen kiekkogladiaattorien kestävän sen. Joukkueen trendi on hyvä ja peli paranee peli peliltä. Hermes on marginaalinen suosikki kotonaan ja vetosuositus tähän on IPK voittaa ottelun (sis. jatkoaika ja rangaistuslaukaukset) kertoimella 2,35.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO