NHL
Anaheim – Buffalo
Torstai 17.10. klo 02:00

Otan NHL:stä torstain vastaiselle yölle yhden noston. Kauden hyvin aloittaneet Anaheim Ducks ja Buffalo Sabres ottavat yhteen kukonlaulun aikaan. Kumpaakaan joukkuetta veikkailtiin ennen kauden alkua konferenssiensa häntäpäähän, joten hyvät aloitukset ovat kannattajille iloinen yllätys, sillä molemmilla joukkueilla on meneillään nuorennusleikkaus.

Viime ottelussan Anaheim taisteli parhaansa mukaan Boston Bruinsia vastaan, mutta Bruinsin tähti David Pastrnak masensi Ankat naputtelemalla peräti neljä maalia. Anaheimin maaleista vastasivat Adam Henrique sekä Rickard Rakell. John Gibson on isossa kuvassa torjunut hyvin, vaikka Bostonia vastaan neljästi joutuikin antautumaan. Tulivoimaista Buffaloa vastaan alakerran olisi syytä olla kunnossa.

Buffalo on nimittäin ollut todella tehokas hyökkäykseltään – keskimäärin punalamppu on vilkkunut vastapuolella reilut neljä kertaa per ottelu. Victor Olofsson on ollut erityisen maaliahne viidellä maalillaan. Viime ottelussa Buffalo antoi runtua Dallasille ja vei ottelun lukemin 4-0. Carter Hutton oli 25 kertaa kiekon tiellä nollapelissään. Lisäksi Buffalon ylivoimapeli on ollut tehokasta alkukaudesta. Rasmus Ristolainen on alakerrassa isolla vastuulla.

Lyö vetoa ottelusta:

Tällä hetkellä Buffalon meno näyttää kovin hyvältä ja näen ottelun lähtökohdat hyvin tasaisina. Niinpä vetosuositus on Buffalo voittaa ottelun (mukaan lukien mahdollinen jatkoaika ja rangaistuslaukaukset) kertoimella 2,20.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO