Jääkiekon CHL on edennyt jo siihen pisteeseen, että jokainen joukkue on pelannut alkulohkoissa neljä peliä. Suomalaisten näkökulmasta yksi mielenkiintoisimmista laumoista on Tappara, joka jäi kahdessa ensimmäisessä koitoksessaan Keski-Euroopassa kokonaan pisteittä.

Viikonloppuna joukkue käänsi kelkkansa, kun se jyräsi ensiksi itävaltalaisen Klagenfurtin peräti 8-3. Perään kirvesrinnat nitistivät Sveitsin tähtisikermä Bielin lukemin 1-0.

Tappara on toistaiseksi putoajan paikalla kahdesta voitosta huolimatta. Joukkueet, jotka tamperelaiset löivät, ovat yhdeksässä pinnassa ja Tappara siis kuudessa pisteessä.

Klagenfurtin temppua, eli mahdollista jatkopaikkaa voisi pitää jättipaukkuna. Itävalta kun ei kuulu kiekon suurmaihin. Sunnuntaina norjalaista Frisk Askeria vastaan joukkueen kokoonpanossa oli 15 itävaltalaista ja seitsemän muun maanalaista.

Joukkuetta luotsaa Suomen kanssa MM-kultaa vuonna 2011 juhlinut Petri Matikainen.