Sisäpiiritoimittaja väittää: seurat ottaneet yhteyttä Patrik Laineeseen – Winnipeg neuvottelee siirrosta!

© Kuva: Getty Images
Tiistaina Valko-Venäjällä kolmas finaali - Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Winnipeg Jetsin Patrik Laine on viimeisiä sopimuksettomia rajoitettuja vapaita agentteja NHL-markkinoilla runkosarjan alkun kolkutellessa jo nurkan takana.

Hyökkääjän tilanne on mielenkiintoinen, sillä mm. maanantaina sopimuksen solminut, Tampa Bay Lightningin riveissä viime kaudella peräti 92 (41+51) tehopistettä takonut Brayden Point kuittaa tuoreesta siltasopimuksestaan ”vain” vajaat seitsemän miljoonaa dollaria kaudessa.

Pointin sopimus onkin TSN:n sisäpiiritoimittaja Pierre LeBrunin mukaan herättänyt välittömästi muiden seurojen kiinnostuksen Lainetta kohtaan. Hovitoimittaja kertoo seurojen olleen yhteydessä niin Laineen kuin Jetsinkin leireihin.

– Yleinen uskomus on se, että jos tai kun Laine tekee sopimuksen Jetsin kanssa, kyse on lyhyemmästä sopimuksesta. Samaan aikaan olemme saaneet kuulla, että viimeisen viikon aikana muut joukkueet ovat tiedustelleet Laineen tilannetta hänen agenttinsa Mike Liut’n johtamalta leiriltä, LeBrun kertoo.

– Onko ajatuksena tehdä Laineelle offer sheet? Vai soittelevatko he siksi, että he saattavat ottaa yhteyttä Jetsiin ja yrittävät hankkia Laineen pelaajakaupan avulla? En sano, että kumpikaan noista skenaario tapahtuisi. Sanon vain, että eri joukkueet ovat olleet hyvin kiinnostuneita Laineen tilanteesta, LeBrun paljastaa.

Myös toinen sisäpiiritoimittaja Darren Dreger on samoilla linjoilla.

– Jets on keskustellut eri joukkueiden kanssa mahdollisesta treidistä. Mutta ottaen huomioon (Dustin) Byfuglienin tilanteen, heidän on juuri nyt vaikea tehdä mitään, Dreger pyörittelee Insider Trading -ohjelmassa.

NHL-kauden alkuun on aikaa enää viikon päivät.

Tiistaina Valko-Venäjällä kolmas finaali - Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!