Pelicans osoitti sitkeytensä TPS:ää vastaan – Ville Niemiseltä jälleen kerran melkoinen kommentti: ”Pidä p*rkele koutsi turpa kiinni”

© Kuva: Juha Tamminen

LAHTI. Valmentajan urallaan alati persoonallisia kommentteja laukonut Pelicansin pääkäskijä Ville Nieminen antoi perjantaina taas melkoisen omintakeisia lausuntoja, kun hänen johtama joukkue oli kaatanut TPS:n jatkoajalla numeroin 3-2.

Nieminen piti lahtelaisten asenteensa. Joukkue nousi tasoihin digitaalien näyttäessä aikaa 57 tasan. 2-1-johtomaalin se iski viimeisellä minuutilla, ja vielä tämänkin jälkeen draama jatkui, kun TPS tuli upeasti tasoihin. Jatkoajan lopulla Jesse Mankinen huudatti lahtelaisyleisöä ampumalla Pelicansille jo kauden kolmannen voittonsa.

– Minä tykkään tuosta joukkueen asenteesta, se alkaa pikkuhiljaa kehittymään. Vielä kun saamme joka jätkän mukaan siihen, että ”pidä p*rkele koutsi turpa kiinni, me hoidamme tämän homman”. Siitä asenteesta minä tykkään, Nieminen latasi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa SuomiKiekon ja muiden medioiden edessä.

Hänen mukaan joukkueen tarinaan kuuluvat hyvät hetket ja vähän heikommat hetket.

– Mutta aina pitää pystyä pysymään vahvana. Me pysyimme vahvana sen takia, kun meillä oli vahva usko pohjalla, Stanley Cup -voittaja filosofoi.

– Se ruokkii periksiantamattomuutta ja kun paikka tulee, niin olemme silmä kirkkaana ratkaisemassa.

Voit katsoa koko lehdistötilaisuuden Liigan sivuilta painamalla tätä.

Pelicans huilaa lauantaina. Viikon viimeinen liigakierros alkaa kello 17.