Tsekin pääsarja Extraligassa vääntävä Kladno kampesi Olomoucin nurin sunnuntaina jatkoaikatrillerin jälkeen luvuin 4-3. Kladno oli vielä toisen erän alussa tappiolla tylysti luvuin 0-3, mutta tuon kaksikymppisen aikana ottelun käsikirjoitus muuttui totaalisesti.

Kladno kiskoi kolme maalia ennen toista taukoa nousten tasatilanteeseen 3-3. Jatkoajalla joukkue onnistui maalaamaan ottaen toisen peräkkäisen voittonsa.

Tsekkikonkari Jaromir Jagr aloitti komean kirin toisen erän alussa. Hän ampui kiekon pömpeliin suoraviivaisen hyökkäyksen päätteeksi b-pisteen kaarelta.

Sarjanousija keikkuu 14 joukkueen sarjassa 11:ntenä. 47-vuotias konkari on iskenyt alkaneella kaudella neljässä ottelussa tehot 2+0=2.