Liigan nettisivuilla tiedotettiin lauantaina, että Tapparan Matias Lehtonen on määrätty väliaikaiseen pelikieltoon. Hyökkääjältä jää siis väliin ainakin lauantain SaiPa-ottelu.

Lehtoselle tuomittiin perjantain Lukko-ottelussa 2+10 minuutin rangaistus selästä taklaamisesta. Ottavana osapuolena oli Ilveksestä raumalaisjoukkueessa lainalla oleva Olli Vainio.

Liiga

@smliiga
#Liiga'n kurinpitodelegaatio määräsi Tapparan Matias Lehtosen väliaikaiseen pelikieltoon kurinpitokäsittelyn ajaksi. Lehtoselle tuomittiin perjantain #Lukko#Tappara-ottelussa 2+10 minuutin rangaistus selästä taklaamisesta.

Lue kurinpitopäätös 👉 bit.ly/2kvQadF

– Liigan kurinpitodelegaatio on katsonut videotallenteet tilanteesta ja pitää selästä taklausta vastustajan piittaamattomana vaarantamisena ja siten ottelurangaistuksen arvoisena tekona.

Liigan lauantain kierroksen pelit kello 17 ja 18.30.

LUE LIIGAJUTUISTA MYÖS:
Leijonakonkari oli sivussa käytännössä koko viime kauden – loistaa nyt murheiden jälkeen Liigan kärkipäässä: ”Olen tyytyväinen, että pelistä nauttiminen on kasvamaan päin”

Pelicans osoitti sitkeytensä TPS:ää vastaan – Ville Niemiseltä jälleen kerran melkoinen kommentti: ”Pidä perkele koutsi turpa kiinni”