NHL-sisäpiiritoimittaja: Winnipeg Jets valmis jysäyttämään kunnolla – kaappaamassa suomalaistähden?

© Kuva: Getty Images

Winnipeg Jetsissä eletään jänniä aikoja Patrik Laineen kohukommenttien ja Dustin Byfuglienin uran lopettamiseen liittyvien spekulaatioiden takia.

Keskiviikkona julkisuuteen tuli tieto, että Byfuglien pohtii parhaillaan uransa lopettamista. 34-vuotiaalle tähtipakille on myönnetty vapaata Jetsin NHL-leiriltä, jotta hän voi miettiä päätöstään tarkkaan.

TSN:n sisäpiiritoimittaja Darren Dregerin mukaan Jetsiltä löytyy jo potentiaaliset vaihtoehdot Byfuglienin korvaajaksi.

Justin Faulk ja Rasmus Ristolainen ovat molemmat rightin puolen TOP-4 -puolustajia, ja kummatkin ovat tarjolla vaihtokaupan avulla. Uskoisin, että Jets tiedusteli näiden kavereiden perään, tietenkin riippuen Byfuglienin tilanteesta. Winnipeg löytyy Faulkin siirron estävän listan hyväksyttyjen joukkueiden joukosta, Dreger kertoi Twitterissä.