Menikö jo överiksi? Nyt Hitlerkin ”kuuli” Jonne Virtasen kohtalosta: ”Ei ole valmentamaan edes Lidlin muovipussia”

© Kuva: Ilari Isotalo

TPS:stä tutuksi tullut hyökkääjä Jonne Virtanen on ollut suomalaisen jääkiekon puhuttavimpia nimiä lähiaikoina. Turkulaisseura hyllytti hänet viikonlopun ulkomaan reissun jälkeen kaikesta toiminnastaan. Seurasta viestittiin, että asia ”käsitellään sisäisesti” – vaikka se vuodettiinkin kansan tietoon tiedotteella.

Joidenkin huhujen mukaan Virtanen olisi ottanut paluulennolla Suomeen yhteen päävalmentaja Kalle Kaskisen kanssa. Kyseessä ei kuitenkaan ole muutamien eri lähteiden mukaan esimerkiksi mitään rikosta tai vastaavan luokan hässäkkää.

Oli taustalla mitä hyvänsä, on tapaus paisunut mediassa ja muualla valtavasti. Nyt Caption Generator -sivustolle oli tehty video, jossa Adolf Hitler kuulee Virtasen kohtalosta.

Kyseessä on nettimeemi, joka on tuttu esimerkiksi Youtubestakin monilla eri muunnoksilla. Perikato-elokuvan jo tutuksi tulleella kohtauksella on pilkattu ja irvailtu ties mille aiheille vuosien aikana.

Tällä kyseisellä pätkällä Hitler hermostuu ja haukkuu kaikki.

– Monni on vapautettu, hyllytetty seuran palveluksesta, Hitlerille ilmoitetaan.

– Joko te alatte ymmärtämään, että Kaskisesta ei ole valmentamaan edes Lidlin muovipussia, Hitler pauhaa vastapalloon.

Näet koko pätkän täältä.

Asiasta kirjoitti Suomessa ensiksi Turun Sanomat.