Liigastakin tutulle mestarivahti Tim Thomasille upea kunnianosoitus – täräytti tylyn vastauksen nykyisestä suhteestaan jääkiekkoon!

© Kuva: Ilari Savonen
Laittaako Vegas Chicagon siltaan? Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Suomen kaukaloistakin hyvin tuttu Stanley Cup-voittaja Tim Thomas on valittu USA:n jääkiekon kunniagalleria Hockey Hall of Fameen.

Nykyään 45-vuotiaan yhdysvaltalaismaalivahdin ura ei kulkenut aivan perinteisimpiä polkuja, sillä Quebec Nordiquesin 1994 varaama Thomas vakiinnutti paikkansa NHL-veskarina vasta yli kolmikymppisenä pelattuaan sitä ennen farmisarjoja, sekä useamman kauden Suomessa ja Ruotsissa.

HIFK:n paidassa Suomen mestaruutta 1998 juhlinut Thomas pelasi viimeiset ottelunsa keväällä 2014 Dallas Starsissa.

Jenkki muistelee NHL:n virallisella nettisivulla kiekkouraansa ja kertoo, ettei ole uran päättymisen jälkeen ollut juuri missään tekemisissä jääkiekon kanssa.

– Minulla ei ole minkäänlaista suhdetta lajiin. Keskittymiseni on nyt muiden asioiden oppimisessa. Jääkiekko opetti minua todella paljon, mutta uskon oppineeni siitä sen verran kuin tarvitsin, Thomas toteaa ja jatkaa:

– Mitä tulee siihen, tulenko olemaan enemmän tekemisissä kiekon kanssa, en vain usko niin tapahtuvan. Minulla on muita mielenkiinnon kohteita ja elän täysin toisenlaisessa maailmassa kuin pelatessani.

Thomas voitti Stanley Cup-mestaruuden Boston Bruinsin väreissä kaudella 2010-11.

Laittaako Vegas Chicagon siltaan? Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!