Liigassa riittää väriä vielä vuosisiksi: kulttipelaajalle pitkä jatkosopimus!

© Kuva: Juha Tamminen
Leijonat kohtaa EHT:ssä Tshekin! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Tappara on solminut puolustaja Ben Bloodin kanssa kolmen vuoden jatkosopimuksen. Seura tiedotti asiasta Twitter-tilillään videolla, jossa puolustaja hehkuttaa Tampereelle rakennettavaa uutta areenaa ja intoilee pääsevänsä itsekin pelaamaan siellä.

Blood saapui Tapparaan kesken viime kauden EIHL-joukkue Cardiff Devilsistä. Hän pelasi runkosarjassa 37 ottelua ja teki niissä tehot 4+14=18.

Tappara-puolustaja on tullut tunnetuksi varsinainena väriläisnänä niin kaukalossa kuin sosiaalisessa mediassa. Uralla on myös tullut paljon ylilyöntejä, mutta viime kaudella nejäivät vähiin. Blood otti vain 42 jäähyminuuttia, kun hänen Liiga-ennätyksensä on 207 minuuttia kaudessa.

Blood on edustanut Tapparan lisäksi Liigassa Pelicansia ja Ässiä.

Leijonat kohtaa EHT:ssä Tshekin! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!