Liiga
Kausivedot
H2H Ässät – SaiPa

Odotus alkaa pikkuhiljaa olla ohi ja torstaina kiekko tippuu jäähän liigakauden alkajaisiksi. Herkistelen hieman ennen kauden alkua ja otan pari kausivetoa tällä viikolla mukaan suosituksiin. Kausivedot ovat mukava tapa saada paljon puristeltavaa vähällä panostuksella – parhaimmillaan jännite kestää aina kauden loppuun asti.

Ässien viime kausi oli täydellinen katastrofi ja joukkueella on työtä palauttaa uskottavuutensa tällä kaudella. Ari-Pekka Selin on loistovalinta päävalmentajaksi. Padan peli-ilme on ollut pre-seasonilla hyvä ja etenkin joukkueen alakerta näyttää nyt paljon toimivammalta. Ässien maalivahtikaksikko on todella kovaa luokkaa. Kanadalaiskaksoset Tylor ja Tyson Spink ovat hyökkäyssuuntaan vaarallinen kaksikko. Ennen kaikkea Padan nuoret lupaukset ovat nyt yhtä kautta kokeneempia ja valmiimpia vastaamaan liigan vaatimuksiin. Niinpä en usko toiseen peräkkäiseen epäonnistumiseen.

SaiPa putosi keväällä säälipleijareissa Ilvekselle. Sen jälkeen joukkuetta kupattiin oikein urakalla ja laatua katosi kaikilta osa-alueilta. Joukkue ei valitettavasti näytä tällä hetkellä turhan vahvalta oikein missään suhteessa. Maalivahtiosastolla on kysymysmerkkejä, puolustuksessa on selkeä laatukapeikko ja hyökkäyspään kärkihankinnat ovat myös epävarmoja menestyksen suhteen. Tero Lehterän haasteita lisää myös se, ettei joukkue vaikuta kovinkaan nopealta. Siispä Sputnikkien nuoli näyttää tälle kaudelle alaspäin.

Ässät on minun rankingissani muutaman sijan SaiPaa edellä ja otan tähän kantaa myös joukkueiden välisessä head-to-head vedossa. Ässät on selkeä suosikkini sijoittumaan paremmin tämän kauden liigassa, joten vetosuositus on Liiga 2019-20 Joukkue H2H: Ässät – SaiPa (1) kertoimella 1,70.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 150% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 250 euroa pelirahaa.

Lunasta in 150% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 250€ pelirahaa.

LYÖ VETO