Liigajoukkue saa kertalaakista kaksi tähtipelaajaa – NHL:stä tullut suomalainen pistelinko haluaa palata rapakon taakse: ”Edelleen tavoitteeni”

TPS:llä on ollut lähimenneisyydessä viestittävänää iloisia uutisia. Joukkue sai NHL-joukkue San Jose Sharksin mukana olleen pakki Tony Sundin takalinjoilleen, ja lisäksi turkulaiset tiedottivat puolustaja Filip Windlertin toipuneen pelikuntoon uuden viikon haasteita varten.

TPS:n urheilutoimenjohtaja Antero Niittymäki kertoi, että suunnitelma oli hyvin pitkälti se, että Sund pelaisi turkulaisjoukkueen nutussa tulevan kauden.

– Kiitos San Joselle siitä, että he pitivät meidät tietoisina koko ajan missä Tonyn kanssa mennään, koska välillä nämä asiat myös muuttuvat.

– Tonylle on kaavailtu isoa roolia meille täksi kaudeksi, joten on sanomattakin selvää, että olemme innoissamme saadessamme hänet takaisin.

Lähelle viime kevään maailmanmestarijoukkuetta päässyt Sund oli Liigan menneen kauden tehokkaimpia pakkeja. Hän iski runkosarjan 60 ottelussa komeat tehot 8+27=35.

Kiekolla hyvin pelaava pakki on valmis urakkaansa TPS-paidassa.

– NHL on edelleen tavoitteeni, mutta sitä ennen haluan ottaa urallani seuraavia kehitysaskelia. Minulle TPS on paikka, jossa pääsen kehittymään parhaissa mahdollisissa olosuhteissa Suomessa.

– Teen kaikkeni sen eteen, että pystymme tarjoamaan turkulaisille voitokkaita elämyksiä alkaneella liigakaudella.

Uusi liigaviikko alkaa tänään tiistaina Tapparan ja Kärppien välisellä herkkupalalla. TPS urakoi keskiviikkona KooKoota vastaan.

Lähde: TPS:n kotisivut


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.