Liigajoukkue pestasi tutun vahvistuksen – huhut viime kauden pistelingon nappaamisesta voidaan unohtaa?

© Kuva: Juha Tamminen
Perjantaina Liigassa Tampereen paikallinen! Lunasta talletusbonus!

Lahden Pelicans tiedotti kotisivuillaan, että joukkuetta jo viime kaudella edustanut pakki Aleksandr Shchemerov palaa Lahteen vuoden mittaisella lainapahvilla. Hän tulee mastokaupunkiin KHL-joukkue Avtomobilistista.

22-vuotias pakki pelasi Lahdessa viime kaudella 38 ottelussa tehoin 1+5=6. Pelaajan vahvuudet ovat puolustavassa puolustamisessa, ja siinä hän onnistui menneellä kaudella oikeinkin hyvin.

– Meillä oli tahtotila saada Shchemerov tänne vielä toiseksi kaudeksi, sillä mies otti isoja harppauksia viime kauden aikana ja oli pidetty pelaaja joukkueessa, urheilutoimenjohtaja Janne Laukkanen kommentoi.

– Myös Avtomobilist oli tyytyväinen miehen kehitykseen ja tällä kaudella pelaajan sekä Avtomobilistin tavoitteena on, että Shchemerov pelaa takalinjoillamme isossa roolissa isoja minuutteja.

Pelaaja on Pelicansin mukana viikonloppuna CHL:n vieraspeleissä Keski-Euroopassa.

Venäläisen tulo Lahteen tarkoittaa sitä, että TPS:ssä viime kaudella kaikkiaan peräti 44 pinnaa (12+32) latonut Ilkka Heikkinen ei liene ole liittymässä Pelicansiin. Häntä on huhuttu joukkueeseen pidemmän tovin.

Heikkinen on sopimukseton ja Pelicansin pakistoon kuuluu jo kahdeksan realistista liigapakkia.

Perjantaina Liigassa Tampereen paikallinen! Lunasta talletusbonus!