Kiinnostava vahvistus! Jukurit nappasi nuoren KHL-taiturin riveihinsä

© Kuva: Ilari Isotalo

Mikkelin Jukurit vahvistaa hyökkäystään kiinnostavalla nimellä.

Liiga-seura tiedottaa solmineensa 2019–2020 kattavan sopimuksen latvialaishyökkääjä Martiņs Dzierkalsin kanssa. 22-vuotias kiekkotaituri saapuu Suomeen kotimaastaan – hän ei ole pelannut syksystä missään. Kuten SuomiKiekko-sivusto sunnuntaina uutisoi, pyöri siirtohuhu jo esillä latvialaismediassa.

Viime kaudella Dzierkals pelasi KHL:ää Dinamo Riian riveissä. Alle tuli 42 ottelussa yhteensä tehot 5+8=18. Hänet valittiin tammikuussa 2019 kuukauden tulokkaaksi KHL-liigassa.

KHL:n ohella hyökkääjällä on kokemusta rapakon takaa. Jukurit-vahvistus on Toronto Maple Leafsin kolmannen kierroksen varaus kesältä 2015.

– Pelaajalta odotamme Liiga-tason liikettä, luonnetta, pelikäsitystä ja taitoa. Pelaajan uratausta, Riian KHL-joukkueen sisältä saamamme tiedot, Toronto Maple Leafsin kommentit sekä itse näkemämme peliesitykset yhdessä luovat odotuksen, että hän menestyy myös Liigassa, Jukurien urheilujohtajan Jukka Holtari avaa.