Toronto Maple Leafsissä pitkään kiekkoillut puolustaja Jake Gardiner allekirjoitti hiljattain neljän vuoden mittaisen sopimuksen Carolina Hurricanesin kanssa.

Jääkiekon pääkaupungissa Torontossa kiekkohype on ympärivuotinen, eivätkä pelaajat saa olla kaukalon ulkopuolellakaan rauhassa faneilta ja medialta. Carolinassa tilanne on kuitenkin hieman toisenlainen. Gardiner kertoikin ensimmäisen ”fanitapaamisen” sujuneen hieman totuttua rauhallisimmissa merkeissä.

– Saan olla täällä melko ananyyminä. Ensimmäinen fanikokemukseni tapahtui golf-turnauksessa. Kaveri tuli luokseni ja kysyi, voisinko ottaa hänestä kuvan maskotin kanssa? Joten otin hänestä kuvan maskotin seurassa. Ja olin osa joukkuetta, Gardiner naureskelee NHL-toimittaja Emily Kaplanille.

Vastaanotosta päätellen syksystä 2010 saakka kiekkohullussa Torontossa pelanneella 29-vuotiaalla onkin edessään kaukalon ulkopuolella huomattavasti aiempaa helpommat neljä vuotta.