© Kuva: Getty Images

Jokerit – CSKA Moskova | Jokereiden voitolle kerroin 50,00

Jokerit kohtaa keskiviikkona CSKA Moskovan kotijäällään. Pääset lyömään Jokereiden voittoa jättikertoimella 50,00.

Peliyhtiö Nordicbetin antama jättikerroin on suorastaan järjettömän suuri. Jokerit lähtee kotiyleisönsä edessä otteluun vain pienenä altavastaajana. Vaikka moskovolaisten nippu on todella kova, niin tällä kertoimella Jokereita kannattaakin nyt jo pelata.

Jättikerroin 50,00 lisäksi saat lunastettua myös 100% talletusbonuksen. Tämä tarjous kannattaa hyödyntää, sillä diili on poikkeuksellisen kova.

Lunasta tarjous näin:

1. Siirry Nordicbetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta (voit lunastaa myös 100% talletusbonuksen).
3. Lyö Jokerien voittoa vähintään 1 euron panoksella. Jos Jokerit voittaa, saat normaalin voiton lisäksi 50€ bonusrahaa.

Lisätietoa: Tarjous on voimassa keskiviikkoon klo 18.30 asti. Jättikerroin maksetaan bonusrahana, joka tulee kierrättää 3 kertaa vedonlyönnissä 30 päivän kuluessa vähintään kertoimella 1.50. Eli yhteensä sinun tulee panostaa 150 euroa.

Miksi Jokerit voittaa?

Jokerien kauden alku on ollut vaikea. Maanantaina Lokomotiv Jaroslavlia joukkue esiintyi kuitenkin jo lupaavasti. Jokerit tuli otteluun hyvin valmistautuneena ja saman trendin voisi olettaa jatkuvan nyt myös keskiviikkona kotona.

Jokerien kannalta erityisen tärkeää oli myös maalivahti Antti Niemen onnistumiset. Niemi torjui maanantaina 30 kutia ja nappasi samalla ensimmäisen voittonsa KHL:ssä.

CSKA Moskova on viime kauden mestari ja siksikin ennakkosuosikki keskiviikkona. Vieraskiertueen jälkeen Jokerit on kuitenkin varmasti nälkäinen ja maanantain voitto tuo mukavasti itseluottamusta!

Peli alkaa keskiviikkona klo 18.30. Tarjous kannattaa lunastaa ennen sitä.