Jättisopimus! Arizona Coyotes sorvasi nuorelle tähtihyökkääjälleen 57,2 miljoonan dollarin jatkodiilin

Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

NHL-seura Arizona Coyotes on solminut 8-vuotisen jatkosopimuksen nuoren hyökkääjä Clayton Kellerin kanssa.

Kesän 2016 varaustilaisuuden seitsemäntenä pelaajana varattu 21-vuotias Keller kuittaa tuoreesta sopimuksestaan keskimäärin 7,15 miljoonaa dollaria kaudessa diilin kokonaisarvon kohotesssa 57,2 miljoonaan taalaan.

Sopimusta voidaan pitää Coyotesin seurajohdolta varsin uhkarohkeana, sillä niin sentterin kuin laitahyökkääjänkin paikalla viihtyvä Keller iski viime kauden 82 pelissä varsin keskinkertaiset tehot 14+33=47. Miehen piste-ennätys on peruja toissa kaudelta, jolloin nuorukainen iski tauluun komeat tehot 23+42=65.

Jenkkihyökkääjän tuore jatkosopimus toimii samalla mittatikkuna myös muille rajoitetuille vapaille agenteille, kuten Mikko Rantaselle ja Patrik Laineelle, joilla kummallakin on allaan Kelleriä huomattavasti tehokkaampi kausi.

Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!