CHL
Ambri-Piotta – Färjestad
Torstai 05.09. klo 20:45

Torstaina jatkuvat CHL:n lohkopelit ja G-lohkossa vielä pisteittä matkaava Ambri-Piotta isännöi Färjestadia. Joukkueet kohtasivat Ruotsissa viikonloppuna tiukoissa merkeissä, ja vaikka sarjataulukko näyttääkin sveitsiläisille karua tarinaansa, en laskisi heitä vielä tämän lohkon statisteiksi.

Ambri-Piottalla on siis kaksi tappiota alla, mutta esitykset eivät ole olleet huonoja. Müncheniä vastaan kärsityssä 3-0 tappiossa oli hetkensä ja Färjestadia vastaan joukkue pisti kaiken likoon häviten silti 2-1. CHL otetaan tässä porukassa taatusti vakavasti. Nyt joukkue pääsee näyttämään kiihkeille faneilleen kotona ja se voi tuoda tarvittavan buustin. Mielenkiintoisena yksityiskohtana mainittakoon, että Ambri-Piotta paikkasi maalivahtivajettaan alkukaudeksi hankkimalla Tapparasta tutun Dominik Hrachovinan alkukaudeksi häkkiin.

Färjestad voitti kevyen Banska Bystrican 6-1, mutta Ambri-Piottaa vastaan ei ollut siis helppoa. Färjestad sinällään hallitsi ottelua, mutta oli välillä helisemässä sveitsiläisten terävien vastahyökkäysten kanssa. Johan Ryno teki voittomaalin vajaa viisi minuuttia ennen loppua. Vieraissa karlstadilaiset saavat vastaansa kovat kotikannattajat: innokkaita faneja tuli viikonloppuna Ruotsiin asti vieraspeliinkin satamäärin.

Lyö vetoa otteluun:

Färjestad on luokallaan ennakkosuosikki – sen materiaali on kiistämättä syvempää kuin isännillä. Ennakoin tästä sangen tiukkaa peliä ja äänestän itse vähämaalisuuden puolesta. Vetosuositus on Ottelussa alle 5.5 maalia kertoimella 1,70.

LYÖ VETO

tarjoilee peräti 150% talletusbonusta aina 100 euroon asti. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että saat 100 euron talletuksella heti 250 euroa pelirahaa.

Lunasta in 150% talletusbonus 100 euroon asti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 250€ pelirahaa.

LYÖ VETO