Alla pettymyskausi – onko NHL-tähden lähes 60 miljoonan dollarin valtava jatkodiili turhan uhkarohkea? ”Huippu sanan jokaisessa merkityksessä”

NHL:ssä Florida - Tampa Bay! Lunasta talletusbonus!

NHL-seura Arizona Coyotes tiedotti äskettäin tehneensä jopa kahdeksan seuraavaa kautta kattavan jatkosopimuksen hyökkääjä Clayton Kellerin kanssa.

Juhannuksen 2016 draftissa ykköskierroksella seitsemäntenä varattu 21-vuotias taituri kuittaa tuoreesta sopimuksestaan keskimäärin 7,15 miljoonaa dollaria kaudessa.

– Tämä on erityinen päivä minulle ja perheelleni. Rakastan kaikkea Coyotesissa. Joukkuetoverini ovat mahtavia, valmentajat loistavia, ja kaikki tässä organisaatiossa on oikeilla raiteilla, tuore jatkosopimuksen rustaaja hehkutti NHL:n suomenkielisen sivuston mukaan.

Joukkueen menestyksestä – tai no, eipä sitä ole edes tullut – Keller ja muut ovat voineet vain haaveilla.

– Arizona on se paikka, jossa haluan olla, ja olen ylpeä voidessani sitoutua Coyotesiin pitkäksi aikaa.

Sopimus on Coyotesin seurajohdolta varsin uhkarohkea: Sentterin ja laiturin paikat taitava jenkki iski viime kaudella 82 runkosarjan pelissä varsin keskinkertaiset pisteet 14+33=47.

– Clayton on huippu sanan jokaisessa merkityksessä. Hän ei ole ainoastaan all-star-pelaaja ja yksi liigan parhaista pelintekijöistä, vaan myös poikkeuksellinen persoona, jolta löytyy paloa ja määrätietoisuutta saavuttaa suuria asioita, GM John Chayka sanoi.

Pelaajan piste-ennätys on peräisin toissa kaudelta, jolloin kojootti latoi komeat pisteet 23+42=65.

– Kiitämme Claytonia siitä, että hän uskoo tulevaisuuteemme. Hän on tärkeässä roolissa tässä joukkueessa vielä monien vuosien ajan.


Näin lunastat 50€ ilmaisen livevedon Mestarien liigaan! 

  1. Avaa tili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20€ ja lyö vähintään 1€ veto mihin tahansa kohteeseen, jossa kerroin on 1,50 tai suurempi.
  3. Saat heti 50€ arvoisen live-vedon!

NHL:ssä Florida - Tampa Bay! Lunasta talletusbonus!