Venäläispeluri sai tarpeekseen NHL:stä – latasi suorat sanat: ”Kaikki vain yrittävät nuolla hänen p*rsettään”

© Kuva: Getty Images

Venäläispuolustaja Igor Ozhiganov (kuvassa vas.) sai yhden Toronto Maple Leafsissä viettämänsä kauden jälkeen selville sen, että NHL ei ole paikka häntä varten.

Ak Bars Kazaniin kesällä siirtynyt 26-vuotias TsSKa-kasvatti antoi vastikään äärimmäisen suorasanaisen paljastuksen ajastaan Maple Leafsissä sekä kulttuurista, joka hänen mukaansa NHL:ssä vallitsee.

– Kaikki on niin erilaista rapakon toisella puolella. Tuntuu, että pukukopissa kaikki pelaajat ovat perseennuolijoita, jotka vain odottavat valmentajan saapumista paikalle, jotta he voisivat nuolla hänen persettään. He kaikki suorastaan juoksevat hänen luokseen, jotta he voivat nauraa hänen vitseilleen tai puhua hänelle. Me, venäläiset, katsomme tätä touhua ja ymmärrämme, että emme ala keskustelemaan joukkueen tuon tason henkilön (päävalmentajan) kanssa, Ozhiganov latasi Sport24.ru-sivustolle.

Ozhiganov pelasi Maple Leafsissä viime kaudella 53 ottelua tehopistein 3+4=7. Peliaika oli pahasti kortilla, ja tästä syystä venäläinen löysi itsensä ajoittain jopa katsomon puolelta.