Liigasta ja Mestiksestä tutuksi tullut Toni Leinonen (arkistokuvassa) lopettaa uransa vain 27-vuotiaana. Laiturille kertyi pääsarjassa kokemusta yhteensä 135 runkosarjan ja pudotuspelien ottelusta, Mestiksessä hän viiletti kaikkiaan 235 kamppailussa.

Pelaaja kirjoitti Instagram-tililleen varsin liikuttavan päivityksen.

– Oon miettinyt, mitä kaikkea haluaisin sanoa, kun mun peliura loppuu. Mutta niitä tunteita ja fiiliksiä, mitä lätkä on mulle antanut, en osaa sanoiksi pukea.

– Mutta se mitä osaan sanoa on kiitos. Kiitos faijalle, mutsille ja siskolle kaikesta siitä tuesta mitä ootte mulle antanut. Kiitos vaimolle uhrauksista, joita olemme joutuneet tekemään jääkiekon takia. Kiitos kaikille pelikavereille ja taustahenkilöille, joiden kanssa oon saanut toimia näiden vuosien aikana. Kiitos teille kaikille, että pieni vikkelä poika Savelasta sai edes pienen hetken tehdä ammatikseen sitä mitä rakasti.

Leinosen tekstin mukaan hänen liekkinsä on palanut loppuun, ja nyt on aika kääntää katseet tulevaan. Se mitä tulevaisuus tuo tullessaan, on kuulemma mysteeri.

– Mutta juuri siitä syystä odotan sitä innolla.

– Kiitos.

Leinonen voitti urallaan mm. Mestiksen hopeaa ja Nuorten Suomen mestaruuden. Lisäksi hän jäi ihmisten mieliin eräästä rankkarista, joka levisi aina Pohjois-Amerikkaan asti kuin kulovalkea. Voit lukea tapauksesta lisää täältä.