Taasko jysähtää iloinen suomalaispaukku? Toimittaja heitti arvionsa NHL:n varaustilaisuuden kärkinimistä

© Kuva: Leijonat.fi
Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Mediajätti TSN:n toimittaja Craig Button julkaisi äskettäin oman arvionsa ensi kesän NHL:n varaustilaisuuden kärkinimistä. Jos on journalistin rankingia uskominen, tulee draftista taas iloinen suomalaistapahtuma.

Button nimittäin näkee HIFK:n Anton Lundellin menevän NHL:ään jopa viidentenä. Hyökkääjällä on jo kokemusta miesten liigapeleistä ja lisäksi hän on voittanut kaksi maailmanmestaruutta: Yhden alle 20-vuotiaissa ja yhden alle 18-vuotiaissa.

Buttonin mukaan ykkösenä menee kanadalainen laituri Alexis Lafreniere, kakkosena Lundellia vuotta nuorempi ruotsalainen laitahyökkääjä Lucas Raymond ja kolmikon täydentäisi kanadalaissentteri Hendrix Lapierre.

Ennen Lundellia NHL:ään otettaisi vielä neljäntenä kanadalaissentteri Cole Perfetti.

Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!