Hobby’s-niminen ravintola kertoo sosiaalisessa mediassa rajusta kesästään. New Jerseyssä sijaitseva ravintola tuhoutui aiemmin kesällä tulipalossa, jonka vuoksi se jouduttiin sulkemaan viikoiksi.

Hobby’s on sen jälkeen saanut tukea ja huomiota laajasti, ja yksi huomioijista on NHL-hyökkääjä Adam Henrique. New Jersey Devilsiä pitkään edustanut, mutta nyt Anaheim Ducksissa hyökkäävä sentteri lähetti entiselle ruokapaikalleen seinälle ripustettavan kuvan omalla kuvallaan ja nimikirjoituksellaan.

Teko on pieni, mutta taatusti merkittävä ravintolalle.

– Vanha asiakas kuuli, että muistoesineitämme puhdistetaan tulipalon jälkeen. Hän lähetti meille jotakin, joka täyttäisi paljaita seiniä. Kiitos, Adam Henrique, ravintolan Twitter-tilillä ilakoitiin.

Hobby's Deli

@Hobbysdeli
An old customer heard all our memorabilia was out being cleaned after the fire and sent us something to fill up our bare walls. Thank you, @AdamHenrique - there will always be a roast beef sandwich waiting for you in Newark.

Kuva on siinä mielessä erityisen tunteellinen, että sentteri on siinä kaukalossa Ducks-paita päällään. Katsomossa sen sijaan faneilla päällä on Devilsin paitoja.

Asiasta kirjoitti Suomessa sunnuntaina ensiksi MTV Uutiset.