Pitsiturnaus vauhtiin – KooKoolta uroteko, hallitseva mestari oli sulaa pahemman kerran

© Kuva: Juha Tamminen

Kotimainen kiekkokausi 2019-20 on nyt saatu käyntiin Raumalla. Pitsiturnauksen hallitseva mestari Pelicans ja KooKoo tasasivat varsinaisella peliajalla pisteet 2-2-tuloksella.

Lahtelaisjoukkue jatkoi siitä, mihin se viime vuonna jäi. Joukkue paineli 2-0-johtoon tehot 1+1=2 saalistaneen Jesse Ylösen ja Severi Lahtisen maaleilla. Kouvolalaiset kuitenkin kampesivat tasoihin puolituntisella Sami Tammisen ja ex-pelikaani Kimi Koiviston maaleilla.

Pitsiturnauksessa ammutaan voittolaukaukset ottelun päättyessä tasan. Ne menivät Pelicansille Waltteri Merelän vastattua voittomaalista.

Turnauksessa rankkareista ei saa lisäpisteitä, vaan niillä ratkotaan tarvittaessa paremmuus, jos kaikki muut tilastot ovat tasan alkulohkojen päätyttyä.

Turnaus jatkuu vielä viidellä alkulohkon koitoksella. Seuraava mittelö alkaa kello 10.15 ja se on turnauksen hegemoniapeli, todellinen derby Lukko-Ässät.

Alkulohkojen päätyttyä illalla pelataan välierät ja finaali. Otteluissa pelataan kaksi 15 minuutin erää, finaalissa peliaika on 2 x 20 minuuttia.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!