Onko tässä Valtteri Filppulan korvaaja? NHL-seura nappasi floppihyökkääjän vapailta markkinoilta

© Kuva: Getty Images

New York Islanders on tehnyt vuoden mittaisen pelaajasopimuksen Derick Brassardin kanssa. Vuosipalkkaa hyökkääjä nauttii jatkossa 1,2 miljoonaa dollaria.

31-vuotias Brassard ehti olla vapailla markkinoilla jo pidemmän aikaa. Menestyksekkään uran NHL:ssä tehnyt hyökkääjä oli viime kaudella kaukana parhaasta terästään ja nyt hänellä on paljon todistettavaa.

Viime kautensa Brassard aloitti Pittsburgh Penguinsissa, mutta kauden mittaan siirtyi Florida Panthersin kautta Colorado Avalancheen. Koko kaudella Brassard pelasi 70 ottelua ja teki niissä 23 tehopistettä.

New York Islanders ei ole kesällä tehnyt isoja liikkeitä siirtomarkkinoilla. Robin Lehner siirtyi pois seurasta ja hänet korvattiin maalivahti Semjon Varlamovilla. Toinen lähtijä seurasta oli Valtteri Filppula, joten Brassardin voi ajatella olevan hänen paikkaajansa.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.