NHL-toimittaja: Pittsburgh virittelee merkittävää vaihtokauppaa – tietäisi suomalaiselle pelipaikkaa!

© Kuva: Getty Images

Pittsburgh Penguinsin GM:llä Jim Rutherfordilla on ennen NHL-kauden alkua edessä kovan päätöksen paikka joukkueen puolustuksen suhteen.

Tällä hetkellä Penguinsilla on seitsemän yksisuuntaisen sopimuksen omaavaa puolustajaa sekä tämän lisäksi Marcus Pettersson, joka on parhaillaan rajoitettuna vapaana agenttina ilman sopimusta.

The Athletic -lehden toimittaja Rob Rossin mukaan Penguinsin alakerran ylimiehitys saattaa tietää vaihtokauppaa vielä ennen kauden alkua.

Rossi pitää selkeinä lähtijöinä joko Jack Johnssonia tai Erik Gudbranssonia, jotka tienaavat yhteensä 7,25 miljoonan dollarin kausipalkkaa.

– Kaikki jotka ajattelevat, että Johnsonin neljän vuoden mittaista sopimusta olisi mahdotonta liikuttaa, niin se ei ole näin. Sitä on vain hieman haastava kaupata pois. Jos Penguins päätyy kauppaamaan Johnsonin pois, se tietäisi Juuso Riikolalle pelipaikkaa Gudbransonin viereltä, Rossi kertoo.

– On kuitenkin todennäköisempää, että Gudbranson kaupataan pois. Hän on nuorempi. Hän pelaa myös sopimuksensa viimeistä vuotta. Hänen uransa on lähtenyt uuteen nousuun Sergei Goncharin valmennuksessa, toimittaja lisää.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.