Kuuden miljoonan dollarin vuosipalkkaa nauttiva Vancouver Canucks-hyökkääjä Loui Eriksson arvosteli kevään MM-kisojen aikaan voimakkaasti NHL-joukkueensa päävalmentaja Travis Greenia vähäisestä vastuustaan.

Kesän mittaan laituri on pyörinyt runsaasti siirtohuhuissa, mutta tällä hetkellä 34-vuotias ruotsalainen vaikuttaisi jatkavan uraansa Vancouverissa. Greenin mukaan pelipaikkaa ja vastuuta ei kuitenkaan tipu tarjottimella.

– Arvostan hänen uraansa ja tiedän, että hän haluaa varmasti pelata paremmin ja menestyä. Minun tehtäväni on kuitenkin saada paras mahdollinen joukkue jäälle ja peluuttaa niitä jotka ovat parhaassa kunnossa, ei niitä joilla on suurin palkka, Green täräytti Sportsnetille ja jatkoi:

– Haluan sellaisia pelaajia, jotka tekevät kaikkensa että joukkueemme voittaa. Uusien hankintojemme myötä meillä on edessämme kovia päätöksiä, eikä hänellä ole muihin pelaajiin nähden mitään erityisoikeuksia kun harjoitusleiri alkaa.

Erikssonilla on kallista sopimustaan vielä kolme kautta jäljellä ja varmaa lieneekin, että viime kauden otteita ei Canucksissa kauaa katsella.

Päättyneellä sesongilla hyökkääjä summasi 81 ottelussa palkkaansa nähden erittäin vaatimattomat 29 (11+18) tehopistettä.