1215 NHL:n runkosarjaottelua urallaan pelannut kanadalaislegenda Claude Lemieux toimii tätä nykyä agenttina mm. pojalleen Brendan Lemieux’lle.

23-vuotias Brendan kaupattiin NHL:n siirtotakarajalla Winnipeg Jetsistä New York Rangersiin, jossa nuorempi Lemieux ehti kiekkoilla 19 ottelua. Nyt vasta viime kaudella NHL:ssä debytoineen 2. kierroksen varauksen sopimus on kuitenkin katkolla, joskin Rangers teki miehelle perustarjouksen pitääkseen pelaajan neuvotteluoikeudet itsellään.

Sopimusta ei ole kuitenkaan vielä kuulunut, johtuen osittain Rangersin kireästä palkkakattotilanteesta. Isä-Lemieux kertoo tilanteen olevan juuri nyt täysin auki.

– Olen käynyt joitakin keskusteluja seuran kanssa, mutten osaa yhtään sanoa olemmeko lähellä sopimusta vai emme, Claude Lemieux kommentoi poikansa sopimustilannetta Forever Blueshirts -sivustolle.

Nuorempaa Lemieux’ta ollaan sovittelemassa sopimuksen syntyessä ensi kaudella samoihin kentällisiin NHL-debyyttiään odottavan Kaapo Kakon kanssa. Toistaiseksi kanadalaisen rooli on löytynyt sekä Winnipegissä että Rangersissä alemmista kentällisistä. Mies pelasi päättyneellä kaudella NHL-uransa ensimmäiset 72 peliä tehoin 13+5.