Harjoituskauden aikana Sportissa try out -sopimuksella pelannut hyökkääjä Niko Kuiri jatkaa Vaasassa myös tulevalla Liiga-kaudella. Sopimus sisältää myös option seuraavasta kaudesta.

– Kuiri on ollut aika pitkälle sitä mitä haettiin. Hän on tullut hyvin sisään joukkueeseen, lyönyt itsensä likoon ja tehnyt niitä asioita, joita olemme pyytäneet. Niko on ollut ketjunsa kanssa positiivinen ilmestys, Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä kehuu pelaajaa joukkueen nettisivulla.

21-vuotias Kuiri on alun perin Jokipoikien kasvatti ja pelannut edelliset viisi kautta Kärppien organisaatiossa. Päättyneellä kaudella hän toimi kapteenina Kärppien A-nuorten SM-kultaa voittaneessa joukkueessa.

Hyökkääjä on pelannut aikuisten tasolla neljä Liiga-ottelua Kärpissä kaudella 2016-17, sekä Mestistä Hermeksessä 34 ottelua kaudella 2017-18.