Jesse Puljujärvi näytti olleensa tosissaan, kun hän ilmoitti kesällä palaavansa mieluummin Suomeen kuin tekevänsä sopimuksen Edmonton Oilersin kanssa. Kärpät tiedotti tänään tehneensä yhden kauden mittaisen sopimuksen Puljujärven kanssa.

Edmonton Journal on seurannut Puljujärven sopimussotkua pitkään ja kirjoittanut kirvelevästi suomalaislupauksesta. Siirto Ouluun otettiin lehdessä kuitenkin yllättävän positiivisina vastaan.

– Tässä vaiheessa, kun otetaan huomioon kuinka asiat ovat menneet pieleen Puljujärven uralla tähän mennessä, tämä on paras uutinen sekä Edmonton Oilersille että Jesse Puljujärvelle, lehden artikkelissa kirjoitetaan.

– Puljujärvi saa mahdollisuuden pelata isoja minuutteja, joita hän janoaa, ja näyttää, että hän pystyy tekemään tulosta piste per peli -tahdilla miesten liigassa. Jotain, mitä ei ole koskaan tehnyt. Hän saa myös mahdollisuuden tervehtyä ja saada itseluottamuksensa takaisin.

Artikkelissa spekuloidaan myös, että Puljujärven vaihtoarvo on parhaillaan pohjalukemissa. Hyvä vuosi Liigassa voisi helpottaa suomalaislupauksen kauppaamista.