Taas mennään! P.K. Subban räväytti somessa – loikkasi bikinit yllään uima-altaaseen

© Kuva: Getty Images
Teemu Pukki tekee maalin - saat jättikertoimen 25,00

Räiskyvänä persoonana tunnettu P.K. Subban räväytti jälleen sosiaalisessa mediassa.

New Jersey Devils -puolustaja julkaisi aiemmin tällä viikolla Instagram-tilillään videon, jossa hän oli pukeutunut Yhdysvaltojen lipun värisiin bikineihin. Syynä pukeutumiselle oli maan itsenäisyyspäivä, jota juhlistettiin 4. heinäkuuta. Samoin teki myös hänen naisystävänsä, entinen alppihiihtotähti Lindsey Vonn. Subbanilta on nähty ennenkin vastaavia tempauksia.

– Nauttikaa päivästä. Mitään hullua ei ole tapahtumassa. Nautimme vain päivästä koirien sekä Lindseyn kanssa ja rentoudumme altaalla, Subban sanoo videolla, ennen kuin hän riisuu paitansa, jonka alta löytyy bikinit. Tämän jälkeen mies pomppaa altaaseen.

Voit katsoa Subbanin videon alta tai täältä.

Teemu Pukki tekee maalin - saat jättikertoimen 25,00