Mielenkiintoinen pelaajakauppa Suomessa – kilpailija nappasi ulkomaalaishyökkääjän leiriinsä

© Kuva: Getty Images

Hermes tiedotti nettisivuillaan, että ranskalaishyökkääjä Gabin Ville, 21, siirtyy vuoden sopimuksella kokkolalaisjoukkueeseen RoKista. Ville pelasi viime kauden rovaniemeläisjoukkueessa 44 ottelua teholukemin 12+21=33. Kuudessa pudotuspeliottelussa syntyi peräti viisi maalia.

– Gabin oli viime kaudella meitä vastaan joka kerta pelatessaan vaarallinen, joten on hienoa, että saimme hänet Kokkolaan ensi kaudeksi. Hän on taitava ja tuttu pelaaja Bluesin ajoilta ja hän ottanut isoja kehitysaskeleita viime vuosina, kokkolalaisten päävalmentaja Janne Tuunanen iloitsi.

Toisen kautensa Suomessa aloittava ranskalainen on mielissään vaihtaessaan pohjoisesta etelämpään.

– Olen erittäin innoissani liittyessäni Hermekseen tulevaksi kaudeksi ja luotan siihen, että saavutamme hienoja asioita yhdessä. En malta odottaa aloittaakseni uutta alkua ja tavatakseni organisaatiota ja faneja.

Hermes voitti viime kaudella Mestiksen runkosarjan, mutta pudotuspeleissä sen tie nousi jo pystyyn puolivälierissä.

» Suomen viihdyttävintä lätkää! Näe Mestiksen kaikki ottelut suorina Ruudussa!